Throwback Thursday: Some Like It Hot

Ugens Girl Crush

image

Vi har bestemt os for at indføre begrebet “Ugens Girl Crush” her på Girls on Film af den simple grund, at der findes SÅ mange fantastisk dygtige, smukke og seje damer i film- og tv-verdenen, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Fredag synes at være den perfekte dag til at hylde disse kvinder, og jeg lægger ud med at sende luftkys og knuckles til en af de mest ombejlede (og cooleste) skuespillerinder i øjeblikket: Jennifer Lawrence!

Jeg har allerede givet frk. Lawrence et par ord med på vejen i nogle af mine tidligere indlæg. F.eks. ser jeg frem til både Catching Fire og American Hustle, der har unge Lawrence på plakaten. Udover det åbenlyse talent er hun så bedårende og nede på jorden, at jeg ikke kan stå for hende. Hun vandt for alvor mit hjerte under dette års Oscar-uddeling, hvor hun – udover at falde på trappen, da hun skulle modtage Oscaren for bedste kvindelige hovedrolle (og være totalt cool omkring det) – lavede det mest grineren interview! Se eller gense det her.

2 kommentarer

  • […] Det kommer der selvfølgelig en lille anmeldelse ud af snarest. Og I ved jo at vi har et lille girl crush på frk. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] ret pjattet med David O. Russell, endnu mere pjattet med Christian Bale og erklæret forelsket (på girl crush måden, I ved) i Jennifer Lawrence. What’s not to […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Some Like It Hot