Side Reel

Throwback Thursday: Don't blame the questions!

4

Der er 2 serier, jeg har set til døde. D.Ø.D.E! Den ene er Beverly Hills 90210 (ååååh, alle de torsdage, man fik lov at være længe oppe og alle de eftermiddage i studietiden, der er blevet ødslet væk). Den anden er Friends.

Sidstnævnte rangerer først og fremmest højt på min liste over film/serier, jeg ynder at citere. Det er lidt som om, man (læs: jeg) altid kan smide et passende Friends-citat ind i samtalen. Jeg har dog erfaret, at det bestemt ikke er alle, der ved, hvad det betyder, når man refererer til “who laminated it?”, “you are ruining moving day” “it wasn’t THAT good” eller (min personlige favorit) “don’t blame the questions”. Derfor dedikerer jeg denne uges Throwback Thursday til en hyldest af Friends-citater, så jeg kan få ENDNU flere med på citat-legen fremover! YAY.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Side Reel