Throwback Thursday: Brandon vs Dylan

Premiere på Danmarks næste Topmodel

2

Photo credit: Krestine Haveman

Er der et koncept, der holder sæson efter sæson, så er det jagten på nye, smukke topmodeller. Jeg tror, det blandt andet har noget at gøre med kvinders evige fascination af modeller og modelverdenen – hvor lidt man end vil indrømme det. I hvert fald er det, efter min mening, meget mere trættende at se den endeløse række af musik-talentshows (drop det nu bare DR), selvom pointen i bund og grund er den samme som i de tilsvarende modelprogrammer.

Jeg har selv mest gjort det i den amerikanske udgave af konceptet og har et love/hate forhold til “I’m too fierce to function” Tyra Banks. I aften er det imidlertid 4. sæson af Danmarks næste Topmodel, jeg vil kaste mig over. I år er programmet flyttet fra den sædvanlige holdeplads på Kanal 4 til “storesøster”(bror?) Kanal 5. Caroline Fleming står endnu en gang i spidsen for konkurrencen, og hun er flankeret af Oliver Bjerrehus, Uffe Buchard, Jesper Thomsen og allestedsnærværende Christiane Schaumburg-Müller. Det skal nok blive interessant! Mon ikke, jeg vender tilbage med en anmeldelse af programmet, når de første afsnit er løbet over skærmen? Knuckles kan jo godt blive givet MED neglelak!

Danmarks næste Topmodel sæson 4 har premiere i aften kl. 20.00 på Kanal 5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday: Brandon vs Dylan