Filmloppemarked for en fin sag

I bif i Brooklyn

380373_10151135885335484_239440840_n

Stine, det heldige asen, er stadig på tur til min absolutte yndlingsby, New York. Har den by ikke bare alt? Og lidt til.

Sidst jeg besøgte New York, endte jeg en kold januaraften midt i et skybrud i en lille biograf i Williamsburg, Brooklyn. Et hyggeligt sted, hvor der vises både nye film, men også reruns af gamle klassikere. Det geniale twist ved biografen er at der ved hvert biografsæde er et lille spisebord, hvor man kan få serveret mad og drikke under forestillingen. Menuen er tilpasset de aktuelle film, og den aften jeg var forbi stod den på The Descendants og ’hawaiian pulled pork sandwich’.

Det kan kun anbefales at besøge biografen, hvis man er i New York, og man som mig godt kan lide at udforske de lokale biografer. Find Nitehawk Cinema her: 136 Metropolitan Avenue mellem Berry Street & Wythe Avenue, Williamsburg, Brooklyn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filmloppemarked for en fin sag