Premiere på Danmarks næste Topmodel

Before Sunrise: Den episke telefonscene


 

Sissel har tidligere skrevet om den biografaktuelle Before Midnight, som er den tredje film i rækken om franske Celine (Julie Delpy) og amerikanske Jesse (Ethan Hawke). Du kan læse Sissels anbefaling her.

Jeg har set alle tre film, og jeg må konstatere at den første, Before Sunrise (1995), klart er min favorit. Tanken om at møde den store kærlighed ved et tilfælde i et tog er noget, der virkelig tiltaler en romantisk sjæl som mig. Plus at kemien mellem Celine og Jesse er vildt indtagende. Så god, at jeg faktisk fik kuldegysninger og sug i maven indtil flere gange, da jeg genså filmen fornyelig. Levede mig så meget ind i det, at jeg næsten følte, at det var MIG (og ikke Delpy), der lige havde mødt lækre Ethan Hawke på et tog i Wien. Så ved man bare, at man er i gang med at se en god film :-).

Min yndlingsscene i filmen er telefonscenen, hvor Celine og Jesse på skift taler fiktivt i telefon med deres venner derhjemme, og på den måde får udtrykt deres følelelser for hinanden. Åhhhh, det er sødt…

Klippet er ikke en spoiler, så du kan sagtens se det, selvom du ikke har set filmen.

Filmen fortjener i øvrigt topkarakter og får derfor: 5 knuckles.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Premiere på Danmarks næste Topmodel