Jeg eeeeeelsker bare The Godfather (Gu' gør jeg ej!)

Sneak peak: Homeland sæson 3

http://www.youtube.com/watch?v=iXOUIsu-E0Q

Jeg er pænt vild med serien Homeland. Hold nu op hvor især første sæson tog fusen på mig. Jeg synes ellers, jeg plejer at være rigtig god til at regne plots ud (når jeg selv skal sige det :-)), men i Homeland kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skulle tænke om den hjemvendte soldat Nicolas Brody, der måske – eller måske ikke – er gået over på fjendens side efter flere års fangeskab i Irak.

Og så er Claire Danes fuldstændig fantastisk som den super intelligente men også noget mentalt forstyrrede CIA agent Carrie Mathison, der både skræmmes og fascineres af Nicolas Brody.

Den 3. september har tredje sæson af Homeland premiere i USA. Jeg kan slet ikke vente til, det bliver Danmarks tur.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg eeeeeelsker bare The Godfather (Gu' gør jeg ej!)