Drengen der ønskede at blive stor

Binge watching på Netflix

o-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-facebook

Efter min mening findes der ikke noget bedre end at ‘binge watche’. Altså at gå fuldstændig bulimisk amok i tv-serier og  indtage det ene afsnit efter det andet. Desværre er det langt fra alle serier, jeg har det sådan med. Og når det endelig sker er glæden som regel kort (det er utroligt så hurtigt, man kan se 12-13 afsnit af en serie).

Orange Is The New Black er én af de serier, som jeg har set på ekstrem kort tid. Serien er produceret til Netflix, og det gode ved det er, at man får alle afsnit af en sæson på én gang. Den handler i korte træk om kvinden Piper (Taylor Schilling), der lever et ret almindeligt borgerligt liv med sin forlovede Larry (Jason Biggs). Men Piper har glemt at fortælle Larry noget – nemlig at hun tidligere var lesbisk og narkokurer! Fortiden indhenter dog Piper, og hun bliver idømt et års fængsel. Pipers liv i fængslet og Larrys tilsvarende udenfor udfolder sig så over 13 virkelig gode afsnit.

Orange Is The New Black brillerer især ved sit super fede karaktergalleri, der udover Piper og Larry også tæller de indsatte kvinder inklusiv Pipers kvindelige eks-kæreste, Alex. Igennem flashback (et filmisk greb, jeg ellers kan have det svært med) får man løbende karakterernes skæbnehistorie fortalt på en både sjov og medrivende måde. Og jeg kan love jer for, at sæsonafslutningen er en cliff hanger… og så siger jeg ikke mere :-).

Jeg giver den: 5 knuckles

1 kommentar

  • […] Og muligheden for at ‘binge watche’ er nemlig klart én af Netflixs forcer. Jeg elsker, at de lægger deres egenproduktioner ud i hele sæsoner på en gang. En anden Netflix-produceret serie, jeg også nærmest så i et hug, var Orange Is The New Black om den fængselsindsatte Piper, som jeg tidligere har rost til skyerne her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengen der ønskede at blive stor